Praktisk og priser

Praktisk og priser

Priser

En terapeutisk samtale varer 60 minutter og koster kr. 800,-

Individuel supervision varer 60 minutter og koster kr. 800,-

Supervision i gruppe varer 2½ timer og koster kr. 500

Af hensyn til gruppens dynamik binder man sig til et forløb af min. 3 gange

 

Der tilbydes efter aftale terapi samt supervision til studerende til reduceret pris.

Betaling

Betalingen sker kontant ved afslutningen af sessionen. Jeg tager ikke dankort.

Du vil modtage en kvittering.

Betaling kan også efter forudgående aftale ske via netbank. Beløbet skal da være indbetalt 3 dage før det aftalte tidspunkt for sessionen eller efter nærmere aftale på min konto i Arbejderne Landsbank 5301 0353888

Afbud

Ring afbud på tlf: 20686817  senest kl 12 dagen før din aftale ellers skal du betale for den.

Som klient er du ansvarlig for at overholde den aftalte mødetid og det er mit ansvar, at afslutte sessionen. Hvis du kommer for sent slutter vi som aftalt og du betaler stadig fuld pris. Du betaler derimod ikke for eventuel overskreden tid.

Tavshedspligt

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, og jeg videregiver således ikke oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder ikke, når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.